Efterspil om dating magasinet ikke slut

Som du måske husker var der en stor sag angående dating magasinet som havde problemer med at aflønne en række af de journalister som de havde til at skrive for dem i den korte periode de eksisterede. Debatten er nu blusset op igen, tilsyneladende fordi at bagmanden Jan Klarskov har gang i et nyt projekt med omdeling af post. Det har vidst så lidt at gøre med dating som noget kan have, så man må næsten antage at han blot er en driftig iværksætter. Spørgsmålet er om han har gode intentioner og forsøger at bygge reelle forretninger, eller om han blot forsøger at hive nogle hurtige penge ud af annoncører osv. inden at nøglen drejes om? Det er svært at sige med udgangspunkt i dating magasinet og hans nye projekt. Men et eller andet må han næsten have tjent penge på for han bor angiveligt på strandvejen. Men han kan selvfølgelig også bare have arvet eller lign.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>