Nu er jeg ikke single længere

Da jeg startede denne blog var jeg single. Ellers er det jo lidt mærkeligt at drive en blog om dating. Men nu har jeg fundet en dejlig kæreste inde på http://www.single.dk. Jeg oprettede min profil derinde for 2 åneder siden. Egentlig var det for at anmelde siden her på bloggen, men jeg blev hurtigt opslugt af deres single univers og fik lyst til at gøre en indsats for selv at finde den store kærlighed. Jeg følte mig klar til kærligheden på det tidspunkt, i modsætning til hvad jeg gjorde 6 måneder tidligere da mit hjerte blev knust. Men det er ikke dét denne blog skal handle om. Den hedder datingsjov af en årsag, og det er at dating skal være sjovt. Derfor vil jeg ikke fokusere på det negative i dette indlæg. I stedet vil jeg fokusere på min nye kæreste. Hun er nemlig:

  1. Ikke længere single
  2. Min store kærlighed
  3. Rigtig god til det der med dating
  4. Sød og lækker
  5. Charmerende
  6. Initiativrig

Som I kan se er der en helt klar grund til at jeg faldt for hende. Og jeg mener sådan virkelig pladask med et brag. Jeg har aldrig rigtig troet på det der med kærlighed ved første blik. Men det gør jeg nu. I virkeligheden er det jo nok bare en kemi der opstår når 2 mennesker er virkelig tiltrukket af hinanden. Men det føltes virkelig som ægte kærlighed. Er der nogen af jer der har prøvet noget tilsvarende? Så del jeres oplevelser i kommentarene.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>