Ophæv tyngdekraften på første date

Det her indlæg tror du måske er en dårlig opfordring til et eller andet vildt romantisk. Men det er det faktisk ikke. Det er en opfordring til at slå benene væk under din date. Bogstavelig talt. “Copenhagen air experience” har en kæmpe stor tunnel hvor du kan komme ud og flyve. De har en kæmpe motor der står og pumper luft op under dig, så du på den måde du svæve. Ligesom hvis du sprang ud af et fly inden faldskærmen bliver udløst. Det synes jeg er en skide skæg idé til første date. Det er i hvert fald MEGET anderledes. Det sjove ville være hvis du ikke fortæller din date hvad I skal lave, sådan så hun ikke har mulighed for at hoppe fra fordi hun er bange for at se dum ud. Det er nemlig ikke helt nemt, så vidt jeg kan forstå. Men er man først blevet sej til det kan man hænge i luften og lave de vildeste tricks. Tror helt sikkert jeg skal ud og prøve det. Det er bare lidt dyrt men sådan er det jo tit når det er en stor oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>